Nέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στο Βόλο, το βράδυ του Σαββάτου, όταν μηχανή παρέσυρε 54χρονο που κρατούσε στην αγκαλιά του το 4 μηνών εγγόνι του, με το βρέφος να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Βόλος: Ο παππούς επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση

Στο βίντεο που παρουσίασε η ιστοσελίδα gegonota.news, διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στη μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω, καθώς όπως διακρίνεται, η μηχανή και ένα ακόμη αυτοκίνητο τον πλησιάζουν, κλείνοντας ουσιαστικά και την αριστερή και τη δεξιά λωρίδα. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

Μαρτυρία από το τσιπουράδικο που είχε πάει το μεσημέρι

Το LIVE NEWS βρέθηκε στο τσιπουράδικο που είχε πάει ο οδηγός της μοτοσικλέτας και μίλησε με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι είπαν ο οδηγός είχε πιει μόνο δύο ποτήρια τσίπουρο γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Μάλιστα, το ουζερί βρίσκεται 450 μέτρα από τος σπίτι του οδηγού.