Το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 30χρονου γυμναστή, ο οποίος κατηγορείται  για παρενόχληση των μαθητών του 6ου δημοτικού σχολείου στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Ασπρόπυργος: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον γυμναστή που φέρεται να παρενόχλησε μαθητές - ''Ο δάσκαλος με... γαργαλούσε''

Σημειώνεται ότι, είχε προηγηθεί η χθεσινή (της Δευτέρας 7/11/2023) διαμαρτυρία των γονέων έξω από το σχολείο ζητώντας την απομάκρυνση του 30χρονου. Εξαγριωμένοι γονείς άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την είσοδο του σχολείου απαιτώντας να φύγει ο γυμναστής από το δημοτικό.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να μπουν στο σχολείο, ορισμένοι πήδηξαν ακόμα και από τα κάγκελα, με τον διευθυντή και κάποιους από τους δασκάλους να αναλαμβάνουν δράση και να τους απομακρύνουν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγγελίες , ο γυμναστής φέρεται να έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος γυμναστής προσκόμισε γνωμάτευση, με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67%, συνεπεία διαταραχής Asperger.

Δείτε το βίντεο: