Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς των μαθητών δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο μετά τις καταγγελίες σε βάρος 30χρονου γυμναστή για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε σχετικά: Ασπρόπυργος: Δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή στον γυμναστή δημοτικού - Η στιγμή της σύλληψης (Βίντεο)

Ο γυμναστής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρενοχλήσει δεκάδες μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα». Τα «πειράγματά» του ωστόσο έχουν ενοχλήσει τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους ίδιους τους γονείς.

Οι γονείς των μαθητών έχουν θορυβηθεί μετά τις καταγγελίες που βαραίνουν τον 30χρονο γυμναστή και όπως λένε οι ίδιοι στο MEGA, υπάρχει ενόχληση από τη συμπεριφορά του 30χρονου δάσκαλου, διότι υπερβαίνει την ανοχή των μαθητών και των γονιών τους.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα μίας μαθήτριας του σχολείου υποστήριξε ότι η κόρη της ανέφερε ότι ο γυμναστής προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά όργανα των μαθητών.

«Το δικό μου παιδί ανέφερε ότι την γαργαλούσε και προσπαθούσε να πιάσει τα γεννητικά του όργανα. Το παιδί τραβιόταν, δεν ήθελε. Συνέχεια μέσα στην τάξη τους έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους και να τα γαργαλάει συνεχώς», είπε.

Στον 30χρονο γυμναστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από καθηγητή. Ο 30χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.