Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα (13/11) η Εύη Βατίδου, μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα. Το πρώην μοντέλο απολογήθηκε στον ανακριτή καθώς κατηγορείται ότι κυνήγησε οδηγό μηχανής στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα η οποία τραυματίστηκε.

«Η εκδοχή του δικού μου εντολέα έχει ως εξής, πράγματι υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο» είπε αρχικά ο δικηγόρος. «Η κα. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση, η αντίδρασή της δεν ήταν η πρέπουσα, κι υπήρξε φραστικό επεισόδιο» πρόσθεσε ο κ. Σιδέρης.

«Το συμβάν συνέβη 100 μέτρα από το σπίτι τους» λέει ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή

«Εν συνεχεία η κα. Βατίδου ακολούθησε την μηχανή, δεν μας εξηγεί γιατί ακολούθησε την μηχανή. Γιατί βρεθήκαν στα κατσάβραχα; Γίνεται τεχνηέντως μία προσπάθεια να αναφέρεται μόνο ο μοτοσικλετιστής. Είναι μία προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν ένα άτομο περίεργο και παραβατικό. Στην μηχανή επέβαινε το ζευγάρι που πήγαιναν στο σπίτι τους, άλλωστε το συμβάν συνέβη 100 μέτρα από το σπίτι τους» είπε ο κ. Σιδέρης.

Διαβάστε ακόμα: Εύη Βατίδου: "Με έβρισε χυδαία και μου έσπασε τον καθρέφτη με το κράνος του - Ευχαριστώ δημόσια τον Αλέξη Κούγια"

Τι έγινε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου

Σχετικά με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου σημείωσε ο δικηγόρος του οδηγού της μηχανής: «Δεν προκλήθηκε φθορά, ο καθρέπτης γύρισε από την επαφή, δεν έσπασε. Η μηχανή είναι στην διάθεση των Αρχών και βρίσκεται στο γκαράζ του ιδιοκτήτη. Η μηχανή δεν έχει λόγο να εξαφανιστεί. Η μηχανή εμβολίστηκε από το αυτοκίνητο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA