Πλήρη έρευνα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναζητώντας ανθρώπους που παρακινούν σε βία κατά αστυνομικών με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου, στο Λιοντάρι Βοιωτίας.

Ο νεαρός έπεσε νεκρός από τη σφαίρα υπηρεσιακού όπλου αστυνομικού της ΟΠΚΕ, έπειτα από καταδίωξη. Έκτοτε, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αρχές παρακολουθούν τη δραστηριότητα -στην προσφιλή- των Ρομά πλατφόρμα, το Tik-Tok.


Απειλητικό βίντεο άντρα στο μικροσκόπιο: Αναζητείται από τις Αρχές

Ανάμεσα στα βίντεο που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, είναι και αυτό ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος απειλεί με δολοφονίες αστυνομικών και Ελλήνων πολιτών.

Τα στοιχεία του νεαρού είναι γνωστά στις αρχές και αναζητείται, όμως δεν είναι ο μόνος ο οποίος εκδηλώνει την αντίδρασή του για τη δολοφονία του 17χρονου Χρήστου.

«Εγώ θα σας τινάξω στον αέρα… Εγώ προσωπικά θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας», αναφέρει στο βίντεο που έχει τραβήξει μέσα από αυτοκίνητο και ανήρτησε στον λογαριασμό του στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν κάθε απειλή ως σημαντική και ερευνούν το ιστορικό των ανθρώπων που εκστομίζουν τέτοιου είδους απειλές, οι οποίοι θα προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, τονίζουν αξιωματούχοι του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.