Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πραγματοποίησε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο αρχιεπίσκοπος, αφού καλωσόρισε τον Ν. Χαρδαλιά δήλωσε: «Υποδέχτηκα τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, ανταλλάξαμε απόψεις και όπως ξέρετε μέσα από αυτές τις απόψεις, δεν θα μπορούσε να λείπει και η επιτέλεση πολλών έργων, τα οποία σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τους ανθρώπους». Και συνέχισε: «Πάνω σε αυτά, τα έργα, έγινε αρκετή συζήτηση και βρήκαμε ανοιχτές πόρτες, βρήκαμε καλή θέληση και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες, επομένως και τα αποτελέσματα πιστεύουμε ότι θα είναι καλά καθώς υπήρχε ήδη, καλή συνεργασία με τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, από τον Δήμο Βύρωνα».

ieronymos-xardalias-02-20231115
ieronymos-xardalias-03-20231115
ieronymos-xardalias-04-20231115
ieronymos-xardalias-05-20231115


Από την πλευρά του, o Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας για την υποδοχή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εξαιρετικό το έργο της Εκκλησίας μας όπως και το προσωπικό ενδιαφέρον του Μακαριότατου για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη», για να προσθέσει:

«Αυτό το έργο πρέπει να βρει συμπαραστάτες, πρέπει να βρει αρωγούς. Βρέθηκα σήμερα με τον Μακαριότατο για να συζητήσουμε και μέσα από ένα πλέγμα συνεννόησης, συνεργασίας και κατανόησης, να μπορέσουμε να προχωρήσουμε εκείνα τα έργα που ωφελούν την κοινωνία και τους ανθρώπους που χρήζουν της βοήθειάς μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τον συναντώ μετά από αρκετά χρόνια και το βασικότερο είναι ότι οι ευχές του και οι προσευχές του θα συνοδεύουν και την δική μας προσπάθεια. Είμαστε εδώ για μπορέσουμε να φέρουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα που αφορούν τους συμπολίτες μας που κάθε μέρα δίνουν τον δικό τους αγώνα μέσα στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου».