Διευκρινίσεις σχετικά με τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρα Αντώνιο παρείχε η Αρχιεπισκοπή προκειμένου να διαλευκάνει την πραγματικότητα σε αντιδιαστολή με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα η Αρχιεπισκοπή αναφέρει:

«O Μακαριώτατος δέχθηκε τον π. Αντώνιο όπως ακριβώς δέχεται κάθε πρόσωπο που αιτείται ακροάσεως, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό και δη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Μακαριώτατος τόνισε στον π. Αντώνιο να έχει πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται και οτιδήποτε ισχυρίζεται ή φέρεται να ισχυρίζεται ο π. Αντώνιος απέχει μακράν και της πραγματικότητας και της αληθείας».

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος μίλησε και ο ίδιος για τον πατέρα Αντώνιο . «Ο Αρχιεπίσκοπος συναντιέται με όποιον του το ζητήσει , μου ζήτησε ο πατέρας Αντώνιος, δεν ξέρω πότε θα μάθουμε την αλήθεια. Δεν παύει να είναι παιδί μου, να ευχηθούμε να λάμψε η αλήθεια κι αυτή η αλήθεια ή θα δικαιώσει ή θα αφήσει ανθρώπους σε δοκιμασία», είπε χθες στον ΑΝΤ1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09gyu3jlx21)