Ο οδηγός του λεωφορείου τους έκανε παρατήρηση να μην κάνουν φασαρία κι εκείνοι τον έσπασαν στο ξύλο. Ένα ακόμη περιστατικό βίας που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό του λεωφορείου να οδηγείται στο νοσοκομείο. Οι δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 20 ετών, επιτέθηκαν στον 54χρονο οδηγό την ώρα που τελείωνε το δρομολόγιο. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, του προκάλεσαν τραύματα, όχι απλά με τα χέρια τους, αλλά με πλαστικό γκλομπ.

Ο καυγάς ξεκίνησε μέσα στη γραμμή 72 με αφετηρία το ΙΚΕΑ. Περίπου 20 νεαροί έκαναν φασαρία μέσα στο λεωφορείο, με τον οδηγό να σηκώνεται από τη θέση του και να τους ζητά να σταματήσουν για να μην παρενοχλούνται οι επιβάτες. 

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση δύο ετών σε 43χρονο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Τη χτύπησε με σκουπόξυλο μπροστά στο παιδί τους

Όμως, όταν έφτασαν στη Μηχανιώνα, δύο από τους νεαρούς πλησίασαν στη θέση του οδηγού και κατάφεραν αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

«Μόλις φτάσαμε στην κεντρική πλατεία της Μηχανιώνας, με πλησίασαν και με εγκλώβισαν στη θέση του οδηγού. Δεν μπορούσα να φύγω, άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και σε όλο μου το σώμα», δήλωσε ο οδηγός.