Απολογείται σήμερα (24/11) ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρες βιασμού σε γυναίκες στα Εξάρχεια. Οι καταγγελίες ανέρχονται σε επτά και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος

O Δράκος των Εξαρχείων έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια για τις 7 επιθέσεις σε γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 23χρονος Σύρος που έσπειρε τον φόβο στα Εξάρχεια, έφτασε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο ενώ αναμένεται να διορισθεί κρατικός συνήγορος υπεράσπισης.

Ο 23χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή , γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, καθώς και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο κατηγορούμενος είχε κρατηθεί προσωρινά στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος μετά από κράτηση 12 μηνών τον περασμένο Αύγουστο. Η δίκη του έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.