Ανατριχιαστικές είναι όχι μόνο οι περιγραφές των γυναικών στις οποίες επιτέθηκε ο αποκαλούμενος «ξανθός δράκος των Εξαρχείων», αλλά ακόμα περισσότερο ανατριχιάζει η κτηνώδης κυνικότητα που περιγράφει ο ίδιος ο δράστης, ο 23χρονος Σύρος την αρρωστημένη δράση του.

Τα 7 θύματά του έζησαν στα χέρια του τον απόλυτο εφιάλτη. Κατάφεραν να ξεφύγουν την τελευταία στιγμή βάζοντας τις φωνές και καλώντας σε βοήθεια.

Η συγκλονιστική περιγραφή της 18χρονης που επιτέθηκε ο ‘’δράκος των εξαρχείων’’

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της 18χρονης στην οποία ο προφυλακισμένος πλέον «δράκος» είχε επιτεθεί σε στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα στις 24 Οκτωβρίου.

«Αντιλήφθηκα ότι με ακολουθούσε. Ήρθε από πίσω μου και με το δεξί του χέρι μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη. Αντιστάθηκα με την κίνηση του σώματός μου να αποδράσω από εκείνον χωρίς να τα καταφέρω και πέσαμε μαζί στο έδαφος, εγώ μπρούμυτα και εκείνος από πάνω μου. Άρχισα να φωνάζω βοήθεια και ούρλιαζα».

Δάγκωσε το χέρι του ‘’δράκου’’ η 27χρονη για να γλιτώσει

Το τελευταίο θύμα, πριν τελικά συλληφθεί, 27χρονη στην οδό Ζωοδόχου πηγής στα Εξάρχεια. Γλίτωσε δαγκώνοντας το χέρι του 23χρονου την ώρα που της είχε κλείσει το στόμα για να τη βιάσει.

«Ήρθε από μπροστά μου μου έπιασε τα χέρια προσπαθώντας να με ακινητοποιήσει. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω φωνάζοντας βοήθεια και τότε αυτός μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του. Εγώ με πολλή δύναμη του δάγκωσα το χέρι με αποτέλεσμα να με αφήσει και να φύγει τρέχοντας προς την οδό Σόλωνος».

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 23χρονος Σύρος στους αστυνομικούς είχε παραδεχθεί τις επιθέσεις και είχε περιγράψει κυνικά και με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες πράξεις του.

«Όπως έτρεχα είδα άλλη γυναίκα να μπαίνει σε ένα σπίτι και είπα θα κάνω σεξ με αυτήν. Πήγα πάνω της, της έκλεισα το στόμα αλλά αυτή με δάγκωσε στο χέρι και έτρεξα πάλι. Μετά με έπιασε η αστυνομία, δε βρήκα άλλη γυναίκα. Δε θέλω να πω τίποτε άλλο για τις γυναίκες αλλά όταν θα βγω θα βρω άλλες».

Ωστόσο ενώπιον του ανακριτή δήλωσε απώλεια μνήμης με το δικηγόρο του να ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Τώρα, ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για την αναζήτηση των υπευθύνων του αλαλούμ που επέτρεψε στον 23χρονο να κυκλοφορεί τρεις μήνες ανενόχλητος στην Αθήνα χωρίς να έχει εμφανιστεί ποτέ στο τμήμα ασφαλείας Ωρωπού ως όφειλε.

Δείτε το βίντεο του MEGA: