Στον μεγάλο όγκο οχημάτων στην Αττική απέδωσε το πρόβλημα στον Κηφισό, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί µε ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο Τάσος Μαρκουίζος, πρώην Οδηγός Αγώνων και Εκπαιδευτής Ασφαλούς Οδήγησης, στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας του ραδιοσταθμού Παραπολιτικά 90,1 για το κυκλοφοριακό στην Αττική, ιδιαίτερα στον Κηφισό.

Διαβάστε ακόμα: Θύμιος Λυμπερόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: ''Έγκλημα ολκής'' το φορολογικό νομοσχέδιο - Αναμένονται νέες κινητοποιήσεις

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Τάσου Μαρκουΐζου στα Παραπολιτικά 90,1:

Για τον Κηφισό

Τ.ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ: Η ακινησία οφείλεται στα 3-4 εκατομμύρια οχημάτων που βρίσκονται στο Λεκανοπέδιο, που να χωρέσουν όλα αυτά!

Τ.ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ: Όλοι ξεκινάμε το πρωί με μια καθυστέρηση, φεύγουμε στο ακριβώς και μετά είμαστε θυμωμένοι και αγχωμένοι με τα μυαλά σε παράκρουση. Δεν υπάρχει καμία τάση να διευκολύνει ο ένας τον άλλο.

Ερωτηθείς αν θα βοηθούμε η ενίσχυση της αστυνόμευσης των δρόμων και των διαβάσεων και των ΛΕΑ

Τ.ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ: Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα όργανα της Τροχαίας να ασχολούνται με τη βλακεία των Ελλήνων. Όλοι οι Έλληνες είμαστε ανάγωγοι, ασεβείς, ψιλομάγκες, αγριεμένοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει παιδεία και κατανόηση των ανθρώπων μεταξύ τους. Συναντιόμαστε στο δρόμο και ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε μια ανάγκη ότι πρέπει να πάμε στη δουλειά μας, δεν διευκολύνει κανένας τον άλλο. Είναι ένας διαρκής εμφύλιος με όπλο το αυτοκίνητο και τα βλήματα που έχουμε μέσα στο κεφάλι μας.