Ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη σύντροφό του σήμερα το πρωί (της Τρίτης 05/12/2023), έφυγε από τη Σαλαμίνα με το αυτοκίνητο του θύματος.

Διαβάστε σχετικά: Σαλαμίνα: Αυτός είναι ο 71χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του - Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς 

Ο -καθ' ομολογία του- δράστης δεν κατάφερε να διαφύγει, αφού συνελήφθη μετά από μπλόκο στο Κερατσίνι, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δίπλα του είχε την καραμπίνα του φόνου και το κινητό του τηλέφωνο, τον οποίο τον πρόδωσε.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού η 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της στη Σαλαμίνα


Επίσης μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ρούχα, μάλλον στη προσπάθειά του να ξεφύγει. Η αδικοχαμένη γυναίκα είχε γνωρίσει πριν από 7 χρόνια τον άντρα που σήμερα θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της. Όταν εκείνος ήταν οδηγός σε σχολικό και η ίδια συνοδός παιδιών με αναπηρία.

Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφο της, πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Δείτε το βίντεο του MEGA: