Ενώπιον του ανακριτή Αθηνών οδηγούνται αυτήν την ώρα ο γνωστός τράπερ και οι δύο συνεργοί του, που συνελήφθησαν για τη διάρρηξη δέκα ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές της χώρας με συνολική λεία 710.000 ευρώ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τη συμμετοχή τους στη διάπραξη των επιθέσεων, δηλώνοντας αθώοι. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί σε βάρος τους είναι επαρκή για να προφυλακιστούν, σημειώνουν πηγές από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμα: Νέα αποκάλυψη για τον τράπερ που ανατίναζε ATM: Πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό

Οι τρεις κακοποιοί, συνελήφθησαν στη Δυτική Αττική στο κρησφύγετό τους εκεί όπου βρέθηκαν σχεδόν 100.000 ευρώ και εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βομβών, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούσαν οι δράστες που ανατινάξεις των ATM, από τα οποία και αφαιρούσαν τα χρήματα.

Πριν από λίγο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έφτασαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση τους.