Συγγνώμη ζήτησε ο γνωστός τράπερ, επειδή... κύλησε ξανά και συμμετείχε σε μια μόλις διάρρηξη ΑΤΜ από τις συνολικά 10 που κατηγορείται.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει, σύμφωνα με τις έως τώρα δημοσιογραφικές πληροφορίες, από τα όσα υποστηρίζει ο γνωστός τράπερ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα μαζί με τους δύο συγκατηγορούμενους του μετήχθησαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Αυτή την ώρα δίνουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον του ανακριτή στο κτίριο 10 των δικαστηρίων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός τράπερ υποστηρίζει πως συμμετείχε μόνο στην επίθεση στο ΑΤΜ της Ερμιόνης, ενώ υποστήριξε πως δεν συμμετείχε σε καμία άλλη διάρρηξη. Ειδικά, μάλιστα, για το περιστατικό της καταδίωξης με πυροβολισμούς στο Αίγιο που η αστυνομία "χρεώνει" στα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως βρισκόταν σε άλλο σημείο της Ελλάδας μαζί με τον γιο του.

Τέλος, ο καλλιτέχνης ζητά συγγνώμη που έκανε ξανά το ίδιο λάθος, υποστηρίζοντας πως έκανε ό,τι έκανε, επειδή είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σήμερα, οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να ενημερωθούν εάν θα προφυλακιστούν ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι έως την εκδίκαση της υπόθεσης.