Ο γνωστός τράπερ, Don Leon και οι δύο συνεργοί του που κατηγορούνται για τις ανατινάξεις ΑΤΜ, κατά τη διάρκεια της απολογίας του το πρωί της Τετάρτης (6/12/2023) , ισχυρίστηκε πως ότι έκανε ήταν λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ παραδέχτηκε μόνο τη συμμετοχή του σε μια από τις έξι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

 ‘’Ντρέπομαι που εμφανίζομαι ενώπιόν σας, ξαναέχοντας κάνει το ίδιο λάθος. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ για τις πράξεις μου και ζητώ μία δεύτερη ευκαιρία κυρίως για τα παιδιά μου’’, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο γνωστός τράπερ, ο οποίος δήλωσε ότι η συμμετοχή του περιορίζεται μόνο στις εκρήξεις στα ΑΤΜ.

Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι δεν θα διακινδύνευε ποτέ την σωματική ακεραιότητα κάποιου ανθρώπου, αφού πάντα φρόντιζε να μην υπάρχει φυσική παρουσία ανθρώπων κοντά στα ΑΤΜ την ώρα της έκρηξης.Ο τράπερ και η συμμορία αντιμετωπίζουν μεγάλες ποινές για τρία κακουργήματα. Τους αποδίδονται 6 εκρήξεις σε ΑΤΜ αλλά και η απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον αστυνομικών στο Αίγιο.

Ο τράπερ Don Leon αποδέχτηκε την εμπλοκή του σε μόνο μία ανατίναξη ATM

Ο τράπερ αποδέχθηκε την εμπλοκή του μόνο στην έκρηξη στην Ερμιόνη, όχι για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με τον Alpha, καθώς όπως λέει δεν υπάρχει κανένα βιντεοληπτικό ή γενετικό υλικό να τον συνδέει με τα υπόλοιπα.

Για την έκρηξη στο Αίγιο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον αστυνομικών αποδεικνύεται από το messenger του γιου του, όπως υποστήριξε, ότι τα επίμαχα χρονικά διαστήματα όλων των προπαρασκευαστικών ενεργειών αλλά και της ίδιας της έκρηξης, μιλούσε με τον γιο του από το σπίτι του στον Πειραιά.

Ουσιαστικά επικαλείται τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ισχυριζόμενος ότι κάποια θα τον είχε εντοπίσει στο Αίγιο, εάν ήταν εκεί.

Δείτε το βίντεο του Alpha: