Μία νέα συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής βίας κατά νεαρής γυναίκας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Πύργου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.gr, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη χθες, Πέμπτη, ύστερα από καταγγελία της 23χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την οποία εκείνος τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε σε «ανοχή γενετήσιας πράξης».

Διαβάστε ακόμα: Αράχωβα: Παίκτης ριάλιτι ο πιθανός βιαστής του χάσκι (Βίντεο)

Πύργος: Την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει, θα στείλει το βίντεο σε στενό συγγενή της

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της, και ενώ τη βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις «αρρωστημένες διαθέσεις» του, θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε έναν φίλο του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές που διερευνούν προανακριτικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να απέστειλε τελικά το εν λόγω βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι καταγγελλόμενες πράξεις και παρότι λίγη ώρα αργότερα ακύρωσε την αποστολή του, το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών, καθώς το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί, ενώ έχει ζητηθεί και η κατάσχεση των κινητών στα οποία ο φερόμενος ως δράστης απέστειλε το βίντεο. Η 23χρονη προσήλθε το πρωί της Πέμπτης, έχοντας εμφανή σημάδια κακοποίησης στα χέρια, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της και κατήγγειλε το παραπάνω περιστατικό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Πύργος: Ο νεαρός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας

Ο σύντροφος της νεαρής συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στον Πύργο, οι οποίοι παράλληλα με συντονισμένες ενέργειες παρήγγειλαν την εξέταση της κοπέλας αλλά και τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κακώσεις που έχει υποστεί.

Ο νεαρός που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, η οποία αφορά τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απόπειρας βιασμού και του τετελεσμένου βιασμού με απειλή.

Πηγή: patrisnews.com