Στην κατεύθυνση της λήψης δραστικών αποφάσεων φαίνεται ότι κινείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την οπαδική βία, ενόψει της ανακοίνωσης των νέων μέτρων τη Δευτέρα.

Η παρουσία του διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστολή Δεμίρη στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (09/12) υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σηματοδοτεί την εμπλοκή της ΕΥΠ στις έρευνες για τα δίκτυα των χούλιγκανς.

Στην έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου αξιολογήθηκαν όλες οι επιλογές και οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν πλέον την κατεύθυνση ώστε να σχεδιάσουν τις ενέργειές τους για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Ολοκλήρωθηκε η σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για την οπαδική βία - Την Δευτέρα οι ανακοινώσεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε κάθε περίπτωση έτοιμος για σκληρές αποφάσεις. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα είναι ανοιχτά και μεταξύ των επιλογών που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και η διακοπή των πρωταθλημάτων του επαγγελματικού αθλητισμού, η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους ή το κλείσιμο των Θυρών των οργανωμένων οπαδών.

Τι εξετάζουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί τα ευρήματα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και αναμένονται οι απαντήσεις για το κατά πόσον υπάρχουν αποτυπώματα, ειδικά στον σωλήνα που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε ως εκτοξευτήρας της ναυτικής φωτοβολίδας που χτύπησε τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: