Kρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε σοβαρά με ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (07/12).

Ο νεαρός αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γονείς του και την δίδυμη αδελφή του να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φαίνεται ότι η μεγάλη αιμορραγία έχει περιοριστεί αισιόδοξα.

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Το “κεφάλι” της επίθεσης “δείχνει” στην κατάθεση του o 18χρονος – “Αυτός μου έδωσε τη φωτοβολίδα”

Ο πατέρας του μάλιστα , ζήτησε από τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί του. Σύμφωνα με το MEGA, ζήτησε «να κάνουν περισσότερα από τα δυνατά για το παιδί μου».

Μιλώντας στο MEGA ο παππούς του 31χρονου λέει: «Καλή ανάρρωση να έχει το παιδί μου. Το θαύμα να γίνει μόνο και να αναρρώσει το παιδί μου. Πήρα μια ανακούφιση ( από την σύλληψη) αλλά εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ο Θεός ότι πει ο Θεός σε αυτό…».

Διαβάστε ακόμα: Επεισόδια στου Ρέντη: Πως η ΕΛΑΣ έφτασε στη σύλληψη του 18χρονου - Η μαρτυρία "κλειδί" με την φράση "χαμός έγινε έξω, εγώ πέτυχα έναν"

Η θεία του 31χρονου αστυνομικού δήλωσε: «Ένα ευαίσθητο και στοργικό παιδί ένα χαρούμενο παιδί χαμογελαστό. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να είναι καλά ο Γιώργος μόνο αυτό». «Δεν ξέραμε και λέγαμε Θεός να βάλει το χέρι του ποιος είναι; Και όταν μάθαμε ότι είναι δικό μας παιδί τότε…τα χάσαμε όλα. Παιδί χρυσό τέτοιο ευγενικό παιδί δεν θα υπάρχει τέτοιο καλό παιδάκι», συμπλήρωσε η θεία του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Με πληροφορίες από MEGA