Παρά τις εκτιμήσεις της αστυνομίας πως δεν υπήρξε ανθρώπινος παράγοντας στον θάνατο του Όλιβερ, του 8χρονου σκύλου ράτσας χάσκι στην Αράχωβα, ο ιδιοκτήτης του αναμένει το επίσημο πόρισμα της έρευνας.

Διαβάστε επίσης: Βριλήσσια: Συγκλονισμένη η σύζυγος του κομμωτή που είχε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες: ‘’Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου’’ (Βίντεο)

Ο Μιχάλης Φλέγκας, ο ιδιοκτήτης του χάσκι, επιμένει πως για τον θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι που θανατώθηκε στην Αράχωβα απορρίπτει το σενάριο επίθεσης από άλλα σκυλιά

‘’Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια’’, είπε στο MEGA.

‘’Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος’’.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι, δεν είχε δει ποτέ τον Όλιβερ να τσακώνεται με άλλα σκυλιά.

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα στα χέρια τους κανένα πόρισμα όσον αφορά τα αίτια γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ.

‘’Υπάρχει σίγουρα ένας κατηγορούμενος είτε από δόλο είτε από αμέλεια. Είτε πρόκειται για ανθρώπινο δόλο είτε από αμέλεια, εάν θέλει η αστυνομία να μας πει ότι υπάρχουν κάποια άγρια σκυλιά, τότε είναι ευθύνη του δημάρχου και αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, ο Όλιβερ κακοποιήθηκε’’, υπογράμμισε η δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο του live news του MEGA: