Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την απίστευτη υπόθεση με τον με τον 49χρονο κομμωτή ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Ο Κομμωτής από τα Βριλήσσια είχε βάλει κρυφές κάμερες ακόμα και στο υπνοδωμάτιο της θετής κόρης του

Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, το ίδιο φέρεται να είχε κάνει και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης αλλά και στην τουαλέτα του σπιτιού που έμεναν.

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι ''έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα''.

Διαβάστε επίσης: Βριλήσσια: Συντετριμμένη η κόρη της συζύγου του κομμωτή που παρακολουθούσε γυναίκες σε προσωπικές τους στιγμές - "Έχω καταρρεύσει"

‘’Είχα έναν άνθρωπο που δεν τον είχα καταλάβει και σήμερα τον φοβάμαι. Παίρνω διαζύγιο. Τα παιδιά μου είναι χάλια, τα έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Φοβάμαι αν αφεθεί ελεύθερος μην τα πειράξει. Τους ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα τίποτα, το ορκίζομαι’’ ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

Δείτε βίντεο του Alpha από τις δηλώσεις της: