Στο διαδίκτυο στρέφονται οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον πορνο-κομμωτή από τα Βριλήσσια, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχει διακινήσει μεγάλο όγκο υλικού, ακόμη και σε ασιατικές ιστοσελίδες. Από τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει στις τουαλέτες του κομμωτηρίου αλλά και στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του Αλίσια, δεν είχαν γλιτώσει ούτε η πεθερά, ούτε οι θετές του κόρες, 28 και 29 χρόνων.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μία ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο των δύο κοριτσιών και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Η δράση του σταμάτησε όταν μία νέα υπάλληλος είδε στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου να απεικονίζεται η τουαλέτα του κομμωτηρίου. Αυτό την έκανε να ψάξει επισταμένα, να εντοπίσει τις κρυφές κάμερες και να ενημερώσει τις συναδέλφους της. Η επόμενη κίνησή τους ήταν να καταγγείλουν το γεγονός στην αστυνομία και να ακολουθήσει έρευνα.

Διαβάστε ακόμη: Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον κομμωτή που είχε τοποθετήσει κάμερες σε κομμωτήριο και σπίτι - "Ξεσκονίζουν" τα ύποπτα στικάκια

Βριλήσσια: Ο κομμωτής έλεγε στις γυναίκες να πίνουν πολύ νερό και μάλιστα συχνά για να τις "πιάσει" με τις κάμερες


Να σημειωθεί ότι ο κομμωτής παρότρυνε πελάτισσες και εργαζόμενες να πίνουν πολύ και συχνά νερό προκειμένου να ενυδατώνουν, όπως έλεγε, τον οργανισμό τους. Και αυτό με απώτερο στόχο του να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα, ώστε να καταγράφονται από τις κάμερες. Ο 49χρονος συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων και μάλιστα παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο κομμωτής είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των βίντεο που κατέγραφε, καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και να ανακτά το υλικό με τις καταγραφές. Μεγάλο ερώτημα παραμένει με ποιους τρόπους χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο υλικό, καθώς τον είχαν δει να ανταλλάσσει αρκετά συχνά στικάκια με έναν άντρα, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι του έδινε τραγούδια.

"Να καταγγείλετε τον άντρα μου στις αρχές, δεν θέλω να τον δω, θα τον σκότωνα"


Σοκαρισμένη η επί δέκα χρόνια σύζυγος του 49χρονου κομμωτή, Αλίσια, ζήτησε απ’ όσες γυναίκες έτυχε να πάνε στις τουαλέτες του κομμωτηρίου στα Βριλήσσια να προσέλθουν στις Αρχές και να καταγγείλουν τον άντρα της, ενώ έκανε έκκληση να μην πειράξει κανείς τα παιδιά της.

«Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τις κόρες μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω» είπε. Για το ενδεχόμενο να προκύψουν και νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κομμωτή, η γυναίκα του, η οποία έχει ήδη δώσει εντολή στη δικηγόρο της προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 49χρονο, είπε: «Αν υπάρχει κάτι ακόμη, θέλω να τελειώσει σύντομα». «Εμείς είμαστε για να ομορφαίνουμε τον κόσμο και όχι να παραβιάζουμε την ιδιωτικότητά του» συμπλήρωσε, ενώ αναρωτήθηκε «πού έχει πάει αυτό το υλικό; Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο;» εξομολογούμενη ότι «έχω πολύ θυμό, αν μπορούσα, θα τον σκότωνα».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime