Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την Παρασκευή ο 49χρονος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου από τα Βριλήσσια, προκειμένου να απολογηθεί για τις κρυφές κάμερες που είχε στήσει στην επιχείρησή του.

Πελάτισσες και εργαζόμενες του κομμωτηρίου ζουν με την σκέψη ότι αυτός ο άνδρας τις έβλεπε να γδύνονται μέσα από τις μικροσκοπικές κάμερες που είχε καλά κρυμμένες μέσα στην τουαλέτα.

«Ζούσαν επί σειρά ετών, μηνών κάποιες σε ένα χώρο που τους μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων», δήλωσε η δικηγόρος των υπαλλήλων του κομμωτηρίου.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα αλλά και αιχμές αφήνει η πλευρά των υπαλλήλων του κομμωτηρίου για τον ρόλο της συζύγου του και συνεργάτιδάς του.

«Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο και από τις κόρες της ας ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό πρώτα», ανέφερε η δικηγόρος.

Η γυναίκα αυτή από την πρώτη στιγμή μέσα από την εκπομπή του LIVE NEWS εμφανίστηκε συντετριμμένη. Μετά τις αποκαλύψεις για το κομμωτήριο, ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο υπνοδωμάτιο των παιδιών της αλλά και στο μπάνιο του σπιτιού τους.

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου. Μου μαγείρευε, ήταν γλυκός, ήταν στοργικός», είχε αναφέρει η σύζυγός του.

Όλοι είχαν δει τον 49χρονο να ανταλλάσσει στικάκια usb με κάποιον άνδρα. Έβγαινε έξω από το κομμωτήριο και χέρι με χέρι γινόταν η ανταλλαγή. Αλλά όχι μόνο εκεί, σύμφωνα με τη σύζυγό του έδινε ραντεβού και κάτω από το σπίτι τους και της έλεγε πως τον περιμένει ένας φίλος για να του δώσει μερικά κομμάτια μουσικής που είχε γράψει.

«Ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική; Και ποια είναι η τύχη της μουσικής; Άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του συζύγου της;», αναρωτήθηκε η δικηγόρος των υπαλλήλων του κομμωτηρίου.

Βριλήσσια: "Η σύζυγος του κομμωτή απευθύνθηκε πρώτη στις Αρχές"

Η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της συζύγου του κατηγορούμενου, απάντησε μέσω του MEGA στις αιχμές που θέλουν τη σύζυγο να γνώριζε τη δράση του κομμωτή.

«Υπάρχoυν δηλώσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή θίγουν την εντολέα μου. Εκείνη πρωτίστως απευθύνθηκε στις Αρχές, φροντίζει και είναι στη διάθεση των Αρχών ώστε η υπόθεση αυτή να έχει την πλήρη διαλεύκανση», είπε η δικηγόρος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κα Κατσαρού, η σύζυγος του 49χρονου τον είχε δει να δίνει στικάκια, αλλά δεν ξέρει ποιος ήταν εκείνος που τα παραλάμβανε.