Για «θεσμική απρέπεια εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έναντι του ορισμένου από την κυβέρνηση πρόεδρο σε έναν κρατικό Οργανισμό», κάνει λόγο στο parapolitika.gr ο πρόεδρος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), Χρίστος Λιάπης.

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Λιάπης τονίζει τα εξής στο parapolitika.gr: «Αισθάνομαι ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέπραξε μία θεσμική απρέπεια εις βάρος του ορισμένου από την κυβέρνηση προέδρου ενός κρατικού Οργανισμού. Δεν θα μπορούσα να μην παρευρεθώ στην έναρξη της συνάντησής του με τους εργαζόμενους, προκειμένου να τον καλωσορίσω και να πω διεξοδικά μερικά στοιχεία σχετικά με την δράση του ΚΕΘΕΑ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είχα την πρόθεση να παραμείνω κατά τη διάρκεια της συζήτησης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ. Είναι πρωτοφανής θεσμική απρέπεια το γεγονός ότι, ενώ τον ανέμενα στην είσοδο της αίθουσας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να με χαιρετήσει και προχώρησε στη δεύτερη θεσμική απρέπειά του εντός της αιθούσης. Δεν έχω συναντήσει άλλη φορά τέτοια θεσμικά απρεπή συμπεριφορά, έναντι του θεσμικού ρόλου, τον οποίον μου έχει αναθέσει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας. Τι να σας πω; Μου φαίνεται ότι όλη αυτή η θεσμικά απρεπής συμπεριφορά είναι πρωτοφανής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται σε βίντεο να απευθύνεται άκρως απαξιωτικά έναντι του Χρίστου Λιάπη, τονίζοντάς του επανειλημμένως ότι δεν τον αναγνωρίζει «ούτε πρακτικά ούτε ηθικά»...