Ένα πρωτοφανές και… ‘’θεαματικό’’ περιστατικό, που θύμισε σκηνή βγαλμένη από χολιγουντιανή ταινία περιπέτειας, σημειώθηκε σε περιοχή της Αττικής κατά τη διάρκεια διαδρομής αστικού λεωφορείου, χθες το πρωί (της Πέμπτης 15/12/2023).

Μια νεαρή γυναίκα δεν είχε χτυπήσει εισιτήριο και για να αποφύγει τον έλεγχο από τον ελεγκτή και να μην της επιβάλει το σχετικό πρόστιμο πήδηξε από το παράθυρο. Δύσκολο θα μπορούσε να το πιστέψει κανείς ωστόσο ένας από τους επιβάτες κατέγραψε το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης: Βοιωτία: Ο Κούγιας μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιορισμούς o αστυνομικός, προαναγγέλλει μηνύσεις σε δημοσιογράφους, παρουσιαστές και τον δικηγόρο του 18χρονου

Το απίθανο περιστατικό στην Αττική, με την επιβάτιδα να πηδάει από το παράθυρο αστικού λεωφορείου για να αποφύγει... τον ελεγκτή

Όπως φαίνεται και από τα σχετικά βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή Live News στο MEGA, στην αρχή η κοπέλα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Προκειμένου να λοιπόν να ξεφύγει, άνοιξε το παράθυρο του λεωφορείου και κατάφερε να πηδήξει ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ευτυχώς ο οδηγός είχε ακινητοποιήσει το λεωφορείο όταν σημειώθηκε το επεισόδιο.

Αποσβολωμένος ο ελεγκτής παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής γυναίκας ενώ ένας από τους λίγους επιβάτες ακούγεται να λέει ‘’κοιτάτε τι κάνει παιδιά, πρωί πρωί… θα σκοτωθεί’’.