Ανθρωποι της νύχτας, που σχετίζονται με προστασία νυχτερινών κέντρων, διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και γυναικών, φέρεται να είναι οι δράστες της συμπλοκής με νεαρούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ασφάλειας Αττικής.

Οι πινακίδες του νοικιασμένου πολυτελούς τζιπ οδήγησαν αμέσως τις Αρχές στα δύο πρόσωπα, τους Αλβανούς μπράβους, οι οποίοι φέρεται να έχουν συμμετάσχει και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες κατά το παρελθόν, με πιο σοβαρή τη συμπλοκή σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία πριν από λίγους μήνες, όπου ένας πελάτης είχε πέσει νεκρός από τα πυρά των μελών σκληρής συμμορίας κακοποιών.

Διαβάστε ακόμα: Γκάζι - Μέλος της παρέας των Κρητικών: "Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει, είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά"


Το βίντεο με το πρόσωπο του δράστη του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς στο Γκάζι


Το πρόσωπο του «πιστολέρο» έχει καταγραφεί σε βίντεο, υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση. Τα θύματα της συμπλοκής αναγνώρισαν από φωτογραφίες τον άνθρωπο που τράβηξε το 9άρι πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Μία από τις σφαίρες βρήκε τον 33χρονο πατέρα δύο παιδιών στο κεφάλι, ο οποίος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλες δύο σφαίρες τραυμάτισαν ελαφρύτερα τον 28χρονο αδελφό του και τον 29χρονο φίλο τους.

Διαβάστε ακόμα: Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - "Νομίζαμε ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει" λέει η παρέα των Κρητικών


Η αψιμαχία

Η παρέα των αγοριών από την Κρήτη είχε έρθει στην Αθήνα για να πάνε σε μπάτσελορ πάρτι, μιας και ο ένας εκ των θυμάτων επρόκειτο να παντρευτεί σε λίγες ημέρες. Η βόλτα στα μαγαζιά στο Γκάζι ξεκίνησε από νωρίς τα μεσάνυχτα και αφού κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ αποφάσισαν να φύγουν από το τελευταίο μαγαζί όπου βρίσκονταν και τα ξημερώματα πέρασαν απέναντι σε ένα ταχυφαγείο.

Το θηριώδες τζιπ προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο μπροστά από το σημείο όπου θα παράγγελναν φαγητό. Ένας από την παρέα φώναξε στον οδηγό ότι κακώς κινείται στο σημείο. Τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και με τον συνεργό του κατέβηκαν και κατευθύνθηκαν προς την παρέα των αγοριών. Σύμφωνα με βίντεο που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης πλησιάζει, συνομιλεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα με τα θύματα της επίθεσης και ξαφνικά τραβά το όπλο του.

Πυροβολεί τέσσερις φορές και σαν να μην έχει συμβεί τίποτε φεύγει και εξαφανίζεται.


Σοκαρισμένος ο τραυματίας

Οι οικογένειες των θυμάτων, γνωστές στα Μάλια από όπου κατάγονται, αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη την Κρήτη, συγκλονίστηκαν από την τροπή που έλαβε έξοδος των παιδιών τους. Οι άνθρωποί τους, τα νέα παιδιά που πήγαν στην Αθηνα να διασκεδάσουν για τον επικείμενο γάμο του φίλου τους, έπεσαν πάνω σε αδίστακτους κακοποιούς, ένας εκ των οποίων θα έπρεπε να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, αφού φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Εκεί είχε πάει με την ομάδα του και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη αντίπαλης συμμορίας, με αποτέλεσμα τον λόγο να πάρουν τα όπλα… Μόνο ένας εκ των τραυματιών κατάφερε να μιλήσει στους αστυνομικούς, εξιστορώντας ακριβώς τι συνέβη, επιβεβαιώνοντας τα όσα αποκαλύφθηκαν από το βίντεο της αιματηρής συμπλοκής.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς η νυχτερινή έξοδός τους εξελίχθηκε σε τραγωδία… Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δράστης και ο συνεργός του ήδη να έχουν διαφύγει στη γειτονική Αλβανία, στη γενέτειρά τους. Όπως συνέβη με τον ίδιο άνδρα που μετά τη δολοφονία του υδραυλικού έσπευσε να εξαφανιστεί.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή