Μικρά σοκολατένια έργα τέχνης από την chocolate artist Μίνα Αποστολίδη παρουσιάζονται από χθες στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη με συναίσθημα και σοκολάτα. Η δημιουργός τους, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ οι ρίζες της οικογένειάς της απλώνονται από την Άγκυρα μέχρι τη Σμύρνη και από το Ικόνιο μέχρι την Πόλη. Ο προπάππους της ήτανε διάσημος χαλβατζής στον καιρό του ενώ η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σοκολάτα και σήμερα ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης: Σάλος στα καλλιστεία για τη ''Μις Γαλλία'' - Ο λόγος που ξέσπασε διαμάχη για την Eve Gilles (Βίντεο - Εικόνες)

Κάθε μία από τις δημιουργίες της φέρει το δικό της όνομα ενώ στα υλικά που χρησιμοποιεί περιλαμβάνοντα μέλι, ταχίνι και λάδι από την Ελλάδα, βύσσινα ξερά, κανέλα από χώρες εξωτικές, φυστίκι Αιγίνης, ροδόνερο από το Ιράν, γαρύφαλλο από την Ανατολή και σύκα από την πατρίδα.

Στο σοκολατένιο παραμύθι και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Καρόλου Ντηλ που παρουσιάζεται τις μέρες αυτές στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ, την επιμέλεια ανέλαβε ο Γιάννης Αργυριάδης, το κείμενο η Sofia Zarari, τις φωτογραφίες ο VasiLis VarsakeLis, την εκτύπωση κειμένου ο Konstantinos Papadopoulos, τα πλαίσια των βιτρινών o Nikos Kadiu και τον εξοπλισμό η Machi Stavridou Dapi.