«Σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση για το αποτέλεσμα». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του 33χρονου που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βαριά δύο αδέλφια από την Κρήτη.

Μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος του 33χρονου διέψευσε ότι ο εντολέας της έχει σχέση με όσα ακούγονται για σχέσεις με την αλβανική και την ιταλική μαφία.

«Από μεριάς μου και από τον εντολέα μου την ευχή να γίνουν καλύτερα και να επανέλθουν» δήλωσε η κυρία Σταματία Μάρκου, αναφερόμενοι στους τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Διαβάστε ακόμα: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Πρόσθεσε ακόμη ότι «ο εντολέας μου έχει διαχωρίσει τη θέση του. Σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση για το αποτέλεσμα, αλλά δεν είχε γνώση για την τέλεση της πράξης καθώς και ο ίδιος έμεινε έκπληκτος από τη στάση του φίλου του.

»Ο εντολέας μου έχει καταδίκη μικρή όταν ήταν ανήλικος. Έκτοτε δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος του. Όλα αυτά που ακούγονται πως είχε σχέση με την αλβανική και ιταλική μαφία δεν ισχύουν».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ποινική δίωξη στον 33χρονο συνεπιβάτη του τζιπ - Ένταλμα σύλληψης για τον οδηγό

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 33χρονου Αλβανού που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρω τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 33χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.

Διαβάστε ακόμα: Αλβανικά ΜΜΕ: Αυτοί είναι οι δύο δράστες της επίθεσης στο Γκάζι

Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού, που οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν για απόπειρα ανθρωποκτονιας με δόλο και κατά συρροη, οπλοφορια και οπλοχρησία.