Σε ένα απίστευτο κυνηγητό ενός επικίνδυνου 21χρονου οδηγού επιδόθηκε η τροχαία το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο. Ο νεαρός που οδηγούσε χωρίς πινακίδες, γιατί του είχαν αφαιρεθεί σε προηγούμενη παράβαση, θεώρησε αυτονόητο να οδηγήσει το αυτοκίνητό του και να πάει με έναν φίλο του για τσιπουροκατάνυξη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, επιστρέφοντας από το τσιπουράδικο και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, άρχισε να κάνει «οχτάρια» στον δρόμο. Έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς οι οποίοι του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά ο 21χρονος “γκάζωσε” το αμάξι για να εξαφανιστεί. Το περιπολικό τον ακολούθησε με τον 21χρονο να διασχίζει τον μισό Βόλο περνώντας τα φανάρια με κόκκινο. Σε απομακρυσμένη συνοικία του Βόλου εγκλωβίστηκε σε στενό και για να αποφύγει την σύλληψη τράκαρε το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ξέφυγε από το μπλόκο και πήγε σπίτι του όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος. Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια.

Επίσης, για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.