Γνώριμος των Αρχών φαίνεται να είναι ο 17χρονος που συνελήφθη μετά την αιματηρή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 29χρονο αστυνομικό. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του MEGA, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο 17χρονος συμμετείχε σε καταδίωξη που έγινε στο Πέραμα το 2021, τότε που ένας Ρομά έπεσε νεκρός.

Η εκπομπή Live News αποκάλυψε τα πρώτα λόγια του 17χρονου προς τους αστυνομικούς όταν συνελήφθη:

«Έχω ξανακατηγορηθεί για κλοπές οχημάτων στο παρελθόν. Εγώ και ο ξάδερφός μου κλέψαμε ένα αυτοκίνητο και είπαμε με τους άλλους δύο να βρεθούμε αργότερα στο Σοφό.

»Μπήκαμε όλοι σε αυτό το αυτοκίνητο που κλέψαμε και πήγαμε στα Λιόσια όπου κλέψαμε ακόμα ένα αυτοκίνητο. Επειδή το αμάξι δεν τράβαγε πολύ το παρατήσαμε και συνεχίσαμε με το δεύτερο, όπου πήγαμε στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό και κλέψαμε άλλα 3 αυτοκίνητα.

»Όπως οδηγούσαμε τα αυτοκίνητα μας είδαν οι αστυνομικοί κοντά στο Δαφνί. Εγώ τους ξέφυγα και γύρισα προς το Πέραμα όπου παράτησα το αυτοκίνητο στο σημείο που είχαν πυροβολήσει οι αστυνομικοί το 2021 τον φίλο μου και τότε είχα ξεφύγει.

»Χθες ήρθαν οι αστυνομικοί να με πιάσουν, αντιστάθηκα με μπουνιές και κλωτσιές αλλά δεν τα κατάφερα. Τους είπα πού είχα αφήσει το αυτοκίνητο».