Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την πατροκτονία στα Καλύβια, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/12.

Ο 16χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 71χρονο πατέρα του, φαίνεται πως είχε συχνά διαπληκτισμούς μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος τσακωνόταν συχνά με το θύμα, και μάλιστα φέρεται να είπε στην πρώτη κατάθεσή του ότι «όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής».

*Διαβάστε εδώ: Πατροκτονία στα Καλύβια: "Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής", είπε στην αστυνομία ο 16χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Επίσης, υποστήριξε στις Αρχές ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του και ο 19χρονος αδερφός του, υπήρξαν «θύματα χρόνιας κακοποίησης και προσβλητικής συμπεριφοράς από τον πατέρα του».


Σκότωσε τον πατέρα του με 20 μαχαιριές

Το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η μητέρα και ο αδερφός του θύτη έμεναν σε άλλο σπίτι και ο ίδιος έμενε μαζί με τον πατέρα του, ενώ περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός από εκεί.

Χθες το βράδυ, ο 16χρονος και ο 71χρονος είχαν έναν ακόμα τσακωμό, που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία.

Ο ανήλικος άρπαξε ένα μαχαίρι και τον σκοτώσε.

Τα 20 χτυπήματα που του κατάφερε, ήταν στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη.


Ο 16χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο ανήλικος παρέμεινε στο σημείο της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Στον τόπο του εγκήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα. Ο ανήλικος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Η μητέρα, η οποία ήταν εκείνη που περίπου στις 22:00 κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας πως ο γιος της την ενημέρωσε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του, κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.