Την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ. Ειδικότερα, η ΠΟΑΣΥ κάνει λόγω για ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης για την αστυνομική οικογένεια. Ο 31χρονος υπαρχιφύλακας άφησε την τελευταία του πνοή 20 ημέρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από τη ναυτική φωτοβολίδα στα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης κατέληξε την Τετάρτη (27.12.2023), έπειτα από 20ήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου έδινε μάχη μετά τον τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξαν χούλιγκαν στου Ρέντη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος υπαρχιφύλακας πέθανε από ανακοπή, ενώ φέρεται ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Οργή και αγανάκτηση για τον θάνατο του 31χρονου εκφράζει, ταυτόχρονα με τα συλλυπητήριά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). 

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα - Όλο το χρονικό του δύσκολου αγώνα του στη ΜΕΘ

«Ο συνάδελφός μας, ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας της ΥΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων έξω από το δημοτικό στάδιο στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.

Αποχαιρετούμε έναν ακόμα συνάδελφό μας, τον δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά την ίδια ώρα, εκπέμποντας προς πάσαν κατεύθυνση μηνύματα οργής και αγανάκτησης σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας.

Τούτη την ώρα του γοερού αποχαιρετισμού, αφήστε μας να κλάψουμε τον Συνάδελφο. Τα υπόλοιπα έπονται.

Αντίο Γιώργο!

Καλό Παράδεισο!»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος