Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Σύρο. Την ώρα που το «Blue Star Mykonos» σήκωνε τον καταπέλτη, εμφανίστηκε νεαρός με σκέιτμπορντ και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του «Blue Star Mykonos», κ. Ισίδωρο Μαμίδη, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (02.01.2023) κι ενώ το επιβατηγό πλοίο είχε πάρει άδεια απόπλου και ο καταπέλτης σηκωνόταν, έκανε την εμφάνισή του ο αργοπορημένος επιβάτης.

Ο νεαρός με σκέιτμπορντ προσπάθησε με μεγάλη ταχύτητα να μπει στο πλοίο και πήγαινε κατευθείαν πάνω στον σχεδόν εντελώς υψωμένο καταπέλτη.

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, ένας από τους τρεις λιμενικούς υπηρεσίας, οι οποίοι βρίσκονταν δεξιά και αριστερά από τον καταπέλτη στην άκρη του προβλήτα του λιμανιού, αντέδρασε αστραπιαία.

Την ώρα λοιπόν που το πλοίο είχε πάρει άδεια απόπλου και πριν ακόμα λύσει κάβους, σήκωνε τον καταπέλτη μέχρι να κλείσει...

Δημοσιεύτηκε από Sideris Mamidis στις Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024

Ψύχραιμα άπλωσε το χέρι και σταμάτησε τον νεαρό που έτρεχε με το σκέιτμπορντ, προτού εκείνος βρεθεί ή μέσα στη θάλασσα ή πάνω στα «νύχια» του καταπέλτη!

Το πλοίο κατέβασε άμεσα τον καταπέλτη και επιβίβασε τον «ασυλλόγιστο» νεαρό, ο οποίος είχε προορισμό τη Μύκονο.

Τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν περιγράφει ο καπετάνιος κ. Ισίδωρος Μαμίδης, με ανάρτηση στο Facebook.