Στην Εισαγγελία Ηρακλείου οδηγήθηκε χθες Τετάρτη (4/1) ο 16χρονος που την Πρωτοχρονιά χτύπησε την 30χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έπιασε από τον λαιμό τη μικρότερη ετεροθαλή αδερφή του και επιχείρησε να την πνίξει.

Σύμφωνα με το neakriti, η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να προστεθεί στη δικογραφία γνωμάτευση σχετικά με την ψυχική υγεία του 16χρονου.

*Διαβάστε ακόμα: Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που χτύπησε τη μητέρα του και αποπειράθηκε να πνίξει την αδελφή του

Να σημειωθεί πως η μητέρα του, που έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει στην Αστυνομία, ανέφερε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε προβλήματα ψυχικής φύσεως, χωρίς όμως να υπάρχει ιατρική διάγνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος Ρουμάνος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από έγκληση της μητέρας του για άσκηση βίας σε βάρος της ίδιας και της ανήλικης κόρης της, οδηγήθηκε χθες Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 30χρονη μητέρα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με χτυπήματα από τον γιο της, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στη 14χρονη αδελφή του, πιάνοντάς την από τον λαιμό. Ο ανήλικος συνελήφθη.