Σε κατάσταση σοκ είναι ο έφηβος μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από έναν συμμαθητή του και άλλα δύο άτομα την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του στην Αγία Παρασκευή.

Οι τρεις ανήλικοι γρονθοκόπησαν τον 13χρονο, του έκλεψαν τον σκύλο ενώ τον ανάγκασαν να γονατίσει και να λέει ακατάληπτα πράγματα για μία συμμαθήτριά τους. Στο τέλος μάλιστα τον τράβηξαν και βίντεο με σκοπό να τον εξευτελίσουν στα social media.


Αγία Παρασκευή: "Έχει τραυματιστεί η ψυχή του, φοβάται να βγει έξω"


«Αυτό που έχει υποστεί το παιδί είναι εγκληματικές πράξεις. Η δικαιοσύνη θα αναλάβει να βρει τι είδους. Το παιδί είναι σε άσχημη κατάσταση. Έχει τραυματιστεί και η ψυχή του. Φοβάται να βγει έξω γιατί οι δράστες παραμένουν άφαντοι» δήλωσε στο star ο πατέρας του ανήλικου παιδιού.

Οι τρεις ανήλικοι της παρέας των τραμπούκων, που προκάλεσαν και φθορές στο αμάξι του πατέρα του ανήλικου παραμένουν άφαντοι.

Το αυτόφωρο έχει παρέλθει - εξαφανισμένοι όμως παραμένουν τόσο οι ανήλικοι δράστες από τα σπίτια τους όσο και οι γονείς τους.

Διαβάστε ακόμα: Αγία Παρασκευή: "Εκκρεμεί απειλή θανάτου στον γιο μου" - Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου που δέχθηκε επίθεση


Στα ίχνη των δραστών οι Αρχές - Στο στόχαστρο και οι γονείς τους 


Τώρα οι αστυνομικοί της Βορειοανατολικής Αττικής αναζητούν τον συνομήλικό του θύματος που τραβούσε βίντεο τον εξευτελισμό του 13χρονου. Είναι αυτός που έστειλε το βίντεο μετά μέσω Instagram και σε άλλα άτομα.

Η δικογραφία αυτής της υπόθεσης έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία ανηλίκων η οποία ήδη εποπτεύει την έρευνα και έχει ζητήσει συγκεκριμένες καταθέσεις.

Στο στόχαστρο φυσικά βρίσκονται και οι γονείς των τριών ανηλίκων καθώς προκύπτουν ευθύνες για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους.
Επειδή το θύμα και θύτης φοιτούν στο ίδιο σχολείο, είναι πολύ πιθανόν να κληθεί και ο διευθυντής του σχολείου προκειμένου να καταθέσει.

Πηγή: Star