Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στην Χαλκιδική, εντοπίστηκε πριν από λίγο η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατος της 41χρονης γυναίκας, που διένυε τον τρίτο μήνα της κύησής της, αποδίδεται σε γυναικοκτονία.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν ήδη προχωρήσει στην προσαγωγή του συντρόφου της 41χρονης και ακόμη ενός φίλου του


Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του parapolitika.gr Γιώργο Σόμπολο, αποκαλύφθηκε μετά την ομολογία του φίλου του συντρόφου της Γεωργίας, νωρίτερα σήμερα, όπου έπειτα από πολύωρη κατάθεση στις αρχές, «έσπασε» και αποκάλυψε με όλες τις λεπτομέρειες, πως οι δύο άνδρες την παρέσυραν, την σκότωσαν, την έβαλαν σε ένα ξύλινο κουτί και την πέταξαν σε δάσος στα Τρίγλια Χαλκιδικής.

Ο σύντροφος που εμφανιζόταν τις τελευταίες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή υποστηρίζοντας πως κάνει ότι μπορεί προκειμένου να την βρει, κάνοντας εκκλήσεις σε όσους γνωρίζουν να δώσουν πληροφορίες στις αρχές, συνελήφθη και αυτός, έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του συγκατοιγορούμενου του. Οι αστυνομικοί, έχουν πλέον ξεκάθαρη εικόνα του τι πραγματικά συνέβη και η τριών μηνών έγκυος γυναίκα, οδηγήθηκε στο θάνατο. Επί οκτώ ημέρες, ο σύντροφος της Γεωργίας, έπαιζε ένα απίστευτο θέατρο στους αστυνομικούς και τα μέσα ενημέρωσης, αναζητώντας δήθεν την έγκυο σύντροφο του η οποία σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αφήνοντας πίσω της το 13χρονο κορίτσι της, που τόσο αγαπούσε.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί πίστευαν πως τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται, εντοπίζοντας αρκετά κενά στις καταθέσεις του συντρόφου. Ωστόσο, δεν είχαν εντοπιστεί εκείνα τα στοιχεία που θα τους οδηγούσε στην αποκάλυψη της αλήθειας. Μέχρι που οι έρευνες στράφηκαν από τον σύντροφο στον στενό του φίλο. Η αρχή του τέλους είχε ξεκινήσει πριν από 40 ώρες όταν οι αρχές επικεντρώθηκαν στον άνθρωπο που φέρεται να βοήθησε τον σύντροφο να φέρει εις πέρας το σατανικό του έργο και να υποστηρίξει μάλιστα πως η 41χρονη, «τράβηξε» 5.000 ευρώ, προφανώς για να θολώσει τα νερά.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, προς το παρόν, δείχνουν να αποκαλύπτονται σιγά σιγά με τους αστυνομικούς να συντάσσουν ήδη τη δικογραφία σε βάρος των δύο ανδρών οι οποίοι αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Η σορός της άτυχης Γεωργίας θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.


Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της εξαφανισμένης εγκύου είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.