Όλο και περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον 39χρονο δολοφόνο της Γεωργίας, της εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπαούλο, με τρεις μαχαιριές στο λαιμό.


Διαβάστε επίσης:
 Σατανική δολοφονία: “Σκηνοθέτησαν ληστεία” - Η παγίδα που έστησαν σύντροφος και φίλος στη Γεωργία - Την σκότωσαν με 3 μαχαιριές στον λαιμό

Τατουάζ με το όνομα της 41χρονης Γεωργίας, είχε ο γυναικοκτόνος που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ως ο δράστης. Μάλιστα ο 39χρονος άνδρας είχε ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στα social media.

Ο άνδρας εμφανιζόταν στο προφίλ του στο Facebook να έχει ιδιαίτερη δραστηριότητα με δεκάδες αναρτήσεις κυρίως θρησκευτικού, πολιτικού, αθλητικού περιεχομένου.

Επιπλέον ασπαζόταν θεωρίες συνωμοσίας, αντιεμβολιαστικούς ισχυρισμούς, «αναλύσεις» Αγίων ενώ προέβαινε ακόμη και σε ενημερώσεις γύρω από τους πολέμου Ισραήλ - Χαμάς και Ρωσίας Ουκρανίας. Επιπλέον οι αναρτήσεις του περιελάμβαναν αναφορές στις νέες ταυτότητες, πρόβαλλε διάφορες «προφητείες» ενώ απηύθυνε καλέσματα στους πολίτες να «ξυπνήσουν». Τέλος οι αναρτήσεις του περιείχαν υβριστικές αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα.