Σoκαριστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο του Live News αποκαλύπτει καρέ καρέ όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας της Γεωργίας. Στις 2/1 στις 06:20 φαίνεται ο 39χρονος μαζί με τον φίλο του να οδηγούν ένα αμάξι μεταφέροντας ένα στρώμα.



Το στρώμα είναι εκείνο όπου σκότωσαν την 41χρονη έγκυο. Πέταξαν στο στρώμα και γύρισαν με ένα νέο ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται από το διαμέρισμα της φρίκης το πτώμα της 41χρονης Γεωργίας


Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το LIVE NEWS φαίνεται ο σύντροφος της Γεωργίας να κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 12 το βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό τους και μένουν πάνω για 16 λεπτά πριν ξανακατέβουν.





Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και ύστερα από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε τη 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Στις 01:45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης, μετά τη στυγερή δολοφονία.