Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το Live News στο MEGA από το βράδυ της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφό της και τον φίλο του.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την άγρια δολοφονία της 41χρονης, που ήταν τριών μηνών έγκυος, από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε σχετικά: Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: "Ό,τι δεν πρόλαβε να κάνει σ' εμένα, το έκανε σ' εκείνη - Δεν μπόρεσα να την προφυλάξω", λέει η αδερφή του 39χρονου

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Εκεί τους περίμενε ο 34χρονος φίλος του με κουκούλα. Όταν έφτασαν, επιτέθηκε στην 41χρονη, τη φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί τη σκότωσαν.

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της επιμένει στην αθωότητά του και δεν ομολογεί.

Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο που έφερε στο φως το LIVE NEWS φαίνεται ο σύντροφος της Γεωργίας να κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 12 το βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό του και μένουν πάνω για 16 λεπτά πριν ξανακατέβουν.

Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και ύστερα από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε τη 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Στις 01:45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης, μετά τη στυγερή δολοφονία.