Στην φρικτή δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται. Στην υπόθεση της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη, με δράστες τον σύντροφό της και τον φίλο του, αναφέρθηκε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι αστυνομικοί από τα πρώτα 45 λεπτά είχαν πειστεί πλήρως για την ενοχή του 39χρονου για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό είχε τεθεί υπό παρακολούθηση, ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA και την εκπομπή «Live» με την Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα, για το οποίο μέσα από τη δημοσιότητα προσπάθησε να καλύψει την ενοχή του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

 «Ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα. Είναι άνθρωποι που δεν σκέφτονται καν την ανθρώπινη ζωή, σκοτώνοντας μια αθώα γυναίκα που ήταν έγκυος», σημείωσε ο αστυνομικός αναλυτής.

Ο κ. Μπαλάσκας αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλά σενάρια που διερευνώνται από τους αστυνομικούς για τη δολοφονία της άτυχης εγκύου και για το αν το κίνητρο ήταν όντως η ληστεία. «Είναι σίγουρο ότι θα “σπάσει” ο δράστης», συμπλήρωσε.  «Τα τραύματα δείχνουν βάθος και εκτιμάται ότι υπήρχε μένος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Οι αστυνομικοί πρέπει να ξετυλίξουν ένα κουβάρι για το ποιος ήταν πραγματικά ο λόγος, εάν δεν είναι η ληστεία. Μπορεί να μας εκπλήξει ο λόγος δολοφονίας της 41χρονης. Δεν λυπήθηκαν καθόλου τη μικρή ζωούλα που είχε μέσα της, δεν λυπήθηκαν το 13χρονο παιδί της. Είναι σίγουρο ότι έγινε για ασήμαντη αφορμή. Είναι σίγουρο ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν κάτι να καλύψουν ή να συγκαλύψουν» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ έκανε λόγο για στυγνή δολοφονία και για μία ιδιαίτερη εγκληματική πράξη.

Ο κ. Μπαλάσκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η 41χρονη να είχε υποστεί και στο παρελθόν κακοποιητική συμπεριφορά από τον 39χρονο. «Το είχε στο αίμα του να είναι κακοποιητής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

-LIVE με την Αντιγόνη- 🔹 Ο Αστυνομικός Αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, και ο Συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας, στην Τηλεόραση CRETA 🔹 Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Ο ρόλος του συντρόφου και το «θέατρο» στις κάμερες ∙ Η προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών #LiveμετηνΑντιγόνη καθημερινά στις 15:00, στην #tvCRETA

Δημοσιεύτηκε από TV CRETA - Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Α.Ε. στις Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024