Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τη ΘεσσαλονίκηΗ Γεωργία γνώρισε τον 39χρονο κατηγορούμενο σήμερα για τη δολοφονία της, πριν από 3 χρόνια και όπως λέει στο MGA η φίλη της, έγινε άλλος άνθρωπος, από εκείνη την εποχή.


«Δεν έμενε εκεί η Γεωργία, απλά πήγαινε και τον επισκεπτόταν. Η Γεωργία έμενε στο σπίτι της με το παιδί και την μαμά της και τον αδελφό της, στο δικό της σπίτι έμενε» λέει στο MEGA η φίλης της 41χρονης εγκύου, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο-ντοκουμέντο με τους δολοφόνους να μεταφέρουν το στρώμα για να το αντικαταστήσουν

Η σχέση του 39χρονου με την Γεωργία είχε συζητηθεί και στο εστιατόριο που εργαζόταν ο κατηγορούμενος. Ένας από τους συναδέλφους του θυμάται τη μέρα που το ζευγάρι είχε πάει για να γευματίσει. Οι σκηνές ζηλοτυπίας του κατηγορουμένου ήταν συνεχείς στο κατάστημα και το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι διαρκώς ηλεκτρισμένο.

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η εγκυμοσύνη και το στυγερό έγκλημα

Σύμφωνα με το MEGA, η Γεωργία είχε αποφασίσει να μην κρατήσει το 2ο παιδί της. Είχε κλείσει ραντεβού μάλιστα με γυναικολόγο στις 3 Ιανουαρίου. Δύο 24ωρα νωρίτερα όμως δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση, στο σπίτι που έμενε.

Για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Γεωργία είχε προλάβει να μιλήσει μόνο στη μητέρα και στον αδερφό της. Όπως λέει στο MEGA η φίλη της, η 41χρονη τους είχε δώσει αρχικά την εντύπωση ότι ήθελε να κρατήσει το παιδί.

«Η Γεωργία δεν ήθελε να ρίξει το παιδί, ούτε στον πατέρα της το είχε πει ότι είναι έγκυος γιατί μόλις το είχε μάθει, αντιθέτως είχε αντιδράσει  με τους δικούς της, γιατί εκείνοι προφανώς δεν συμφωνούσαν με αυτό κι αυτή ήθελε» λέει στο MEGA η φίλης της 41χρονης εγκύου, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA