Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει το άγριο bullying που κάνει ένα κορίτσι σε μια συμμαθήτρια της σε γυμνάσιο στο Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για το ίδιο σχολείο, στο οποίο δύο 13χρονοι μαθητές -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, το κορίτσι στο βίντεο είναι η 13χρονη που διώκεται μαζί με τον συνομήλικο συμμαθητή της για διακίνηση γυμνών φωτογραφιών άλλων ανηλίκων.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:


Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μαθητές συνελήφθησαν γιατί παραποίησαν μέσω εφαρμογής,- για εκδίκηση-, φωτογραφίες συμμαθητριών τους. Χρησιμοποίησαν τα πρόσωπά τους βάζοντάς τα σε σώματα πρωταγωνιστών ταινίας ερωτικού περιεχομένου και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Το αγόρι ισχυρίζεται ότι έπεσε και το ίδιο θύμα κι ότι ιθύνων νους της διαπόμπευσης των συμμαθητών τους ήταν το κορίτσι. Από την πλευρά της η 13χρονη που φέρεται να δημοσίευσε στο Instagram τις γυμνές φωτογραφίες αρνείται τα πάντα. Λέει ότι το αγόρι επεξεργάστηκε από μόνο του τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Ηράκλειο: "Η ανήλικη έκανε bullying στον 13χρονο και διακινούσε τις γυμνές φωτογραφίες", δηλώνει ο δικηγόρος του

Τα δύο παιδία συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με τον όρο να παρακολουθήσουν ειδικό συμβουλευτικό πρόγραμμα, στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, κατά την απολογία τους αποποιήθηκαν την ευθύνη ρίχνοντας ο ένας το φτιάξιμο στον άλλον. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας.