Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα διεγραμμένα μηνύματα που αντάλλαξε ένας άνδρας με τον κρεοπώλη, ο οποίος θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που εκπροσωπεί την οικογένεια του αγνοουμένου, μίλησε στην ΕΡΤ για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, την ώρα που οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση, αλλά και άλλες που απασχολούν την επικαιρότητα, ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι έχει μείνει άναυδος από τα τόσα εγκλήματα και τις παραβατικές συμπεριφορές, λέγοντας ότι «κάτι δεν πάει καλά» στην ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας για την εξαφάνιση του 31χρονου, δήλωσε ότι δεν σκέφτεται το καλό σενάριο.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο - Τι έδειξε η κηλίδα αίματος που βρέθηκε

Αντιθέτως, επισήμανε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι το κακό σενάριο, κάτι το οποίο συμμερίζεται και η οικογένεια του Μπάμπη.


Γιώργος Τσούκαλης: Ο κρεοπώλης λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο

«Ο άνθρωπος ο οποίος είδε τελευταίος τον Μπάμπη, ο οποίος είναι στο “κάδρο” των ερευνών και ο οποίος θα μπορούσε να διαφωτίσει όλη αυτή την υπόθεση λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο», δήλωσε ο κ. Τσούκαλης.

Όπως επισήμανε, με βούλευμα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων «αποδεικνύεται ότι τον κάλεσε ο κρεοπώλης και τον πήγε στο σημείο που είπε ότι θα συναντήσει έναν φίλο του για να πάει για κυνήγι».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του 50χρονου κρεοπώλη προς τις αστυνομικές Αρχές και τα όσα υποστήριξε για τη μοιραία νύχτα της εξαφάνισης του 31χρονου, τόνισε ότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει στις Αρχές τα όσα ισχυρίζεται.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, αλλά μην ξεχνάμε ότι η περιοχή γεωλογικά είναι ιδιαίτερη. Έχει βάλτους, έχει λιμνοθάλασσα, έχει γκρεμούς και φράγματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι και κυνηγός και γνωρίζει την περιοχή πάρα πολύ καλά», επισήμανε ο κ. Τσούκαλης.

Ερωτηθείς για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ιδιωτικός ερευνητής απάντησε ότι «μάθαμε για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου, το οποίο έχει μιλήσει και έχει χρήσιμες πληροφορίες».

«Σε σωστή κατεύθυνση η Αστυνομία – Μπορούν να ασκηθούν διώξεις ακόμα κι αν δεν βρεθεί σορός»

Ο κ. Τσούκαλης εστίασε στο γεγονός ότι και οι δύο -ο κρεοπώλης και ένας φίλος του- είχαν σβήσει τα μηνύματα από τα κινητά τους τηλέφωνα και αναρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος να γίνει αυτό.

«Έχει καταθέσει και του έγινε κατάσχεση του τηλεφώνου», πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι θα εξιχνιαστεί η υπόθεση. «Η Αστυνομία είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πολύ φοβάμαι -εύχομαι να διαψευστώ- μην έχουμε την περίπτωση του Άλεξ, που δεν βρέθηκε ποτέ η σορός».

Όπως τόνισε, ακόμα και εάν δεν βρεθεί το πτώμα του 31χρονου, στην περίπτωση που έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, «μπορούν να ασκηθούν διώξεις σε συγκεκριμένα άτομα. Εκείνο το οποίο είναι κομβικής σημασίας στην εξίσωση είναι να μιλήσει ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Μπάμπη, γιατί μπορεί να διευκρινίσει πολλά πράγματα. Φοβάμαι όμως ότι η στάση του, τα πολλά ψέματα και τα κενά μνήμης τα οποία επικαλείται τον κάνουν να φαίνεται στο κάδρο πιο υποπτος και πιο ένοχος».