Ένα τυχαίο περιστατικό ήταν εκείνο που έβαλε τέλος στον εφιάλτη μιας 16χρονης, η οποία επί σειρά ετών βίωνε μια πραγματική κόλαση στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της. Αυτό που εντόπισε η μητέρα της 16χρονης ήταν τόσο σοκαριστικό, που πήρε απευθείας την απόφαση να καλέσει την Αστυνομία.

Η νεαρή φαίνεται πως δεχόταν παρενοχλήσεις, μετέπειτα βιασμούς και εκβιάσεις από τον ίδιο τον σύντροφο της μητέρας της για τουλάχιστον επτά χρόνια, ενώ δεν είχε βγάλει κουβέντα γι’ αυτά που ζούσε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κατόπιν επιχείρησης των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 56χρονο άνδρα.

Διαβάστε ακόμα: Κάτω Πατήσια: Τι καταγγέλλει η 16χρονη που βιαζόταν επί 7 χρόνια από τον σύντροφο της μητέρας της - Tην εκβίαζε με άσεμνες φωτογραφίες


Πατήσια: Το χρονικό του εφιάλτη της 16χρονης

Το συγκεκριμένο άτομο είναι αλβανικής καταγωγής, γεννημένο στη Δρόβιανη των Αγίων Σαράντα, και έχει ελληνική υπηκοότητα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του στα Κάτω Πατήσια, εντοπίζοντας ένα αεροβόλο όπλο, ενώ φέρεται να εντόπισαν μεγάλο αριθμό από φωτογραφίες και βίντεο της νεαρής κοπέλας. Η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας κινητοποιήθηκε όταν η αλβανικής καταγωγής μητέρα της 16χρονης, με την οποία ο 56χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση, εντόπισε μια άσεμνη φωτογραφία της κόρης της στο κινητό του.

Μητέρα και κόρη πήγαν στην Ασφάλεια την περασμένη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με τη νεαρή μαθήτρια να περιγράφει με όλες τις λεπτομέρειες όσα της είχαν συμβεί. Η κοπέλα, γεννηθείσα το 2008, υποστήριξε πως ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε απ’ όταν ήταν οκτώ ετών και όσο περνούσαν τα χρόνια, ασελγούσε σε βάρος της, ενώ της έστελνε χυδαία μηνύματα, όπως και άσεμνο φωτογραφικό υλικό με τον εαυτό του. Ταυτόχρονα, όμως, ζητούσε αντίστοιχο υλικό από την ίδια, ενώ αρκετές φορές την είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή. Το κορίτσι ανέφερε πως φοβόταν να καταγγείλει τον δυνάστη της, γιατί ανησυχούσε για την ασφάλεια της ίδιας και της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν μόλις το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Οι Αρχές σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα δεκατέσσερα έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα δεκαπέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση. Η υπόθεση πέρασε στα χέρια των εισαγγελικών και δικαστικών Αρχών, που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε το πρωί του Σαββάτου.

Με πληροφορίες από την Ontime