Εξηγήσεις για τον βάναυσο ξυλοδαρμό, αλλά και τον βαρύτατο τραυματισμό του 4χρονου αγοριού από τα Μέγαρα δίνει ο 23χρονος πατριός και σύντροφος της μητέρας του παιδιού από τα Μέγαρα.

Ειδικότερα, η απολογία του 23χρονου Ρομά, ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ξεκίνησε στις 11 το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη, καθώς φέρεται ότι κακοποίησε βάναυσα το 4χρονο αγοράκι, το παιδάκι της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Διαβάστε ακόμα: Greek Mafia: Απολογήθηκαν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τις δολοφονίες του Σκαφτούρου και του Ρουμπέτη

Μάλιστα, το παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Μόλις πριν από μία εβδομάδα αποσωληνώθηκε με τους γιατρούς να προσπαθούν ακόμη, να καλυτερεύσουν την υγεία της ζωής του.

Μέγαρα: Αρνείται της κατηγορίες ο 23χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος αρνείται το βαρύτατο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει και ρίχνει τις ευθύνες για το βάναυσο ξυλοδαρμό του παιδιού στη μητέρα του, λέγοντας ότι αυτή ήταν που το χτύπησε.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την άγρια κακοποίηση του παιδιού, τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας της μητέρας μεταφέρθηκαν με εισαγγελική εντολή προσωρινά σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, τις τελευταίες ημέρες έχουν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι τους και μένουν με τη μητέρα τους. Κατά πληροφορίες, αύριο,Τετάρτη η μητέρα διά του δικηγόρου της θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: ΕΡΤ