Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα το 4χρονο αγοράκι, παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του 4χρονου και του αδερφού του που μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αναφορικά με κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της συντρόφου του.

Μέγαρα: Κατέθεσαν και η πρώην σύζυγός του και η γειτόνισσα του ζευγαριού

Ο 23χρονος υποστήριξε στην απολογία του, ότι η σύντροφος του και μητέρα των παιδιών ήταν αυτή που τα χτύπησε. Ο 23χρονος, μέσω της υπεράσπισης, υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε.

Νωρίτερα, στην ανακρίτρια κατέθεσαν ως μάρτυρες και η πρώην σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και η γειτόνισσα του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 23χρονου, η γυναίκα πρώτα άκουσε φωνές από το εσωτερικό του σπιτιού της οικογένειας και μετά είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στο σπίτι και να καλεί σε βοήθεια για τον 4χρονο.