Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η 26χρονη που είχε βάλει κοριό σε λούτρινο αρκουδάκι του παιδιού της για να ακούει συνομιλίες του πρώην συζύγου της, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: «Το έκανα για να προστατέψω το παιδί μου»

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η μητέρα ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας πως η πράξη της είχε σκοπό την προστασία της δίχρονης κόρης της.

«Το έκανα για να προστατέψω το παιδί μου. Είχα ευρήματα κακώσεων για τα οποία υπήρχε αποδεικτικό υλικό το οποίο σας προσκομίζω. Ήξερα ότι είναι παράνομο, αλλά ταλαντεύτηκα ως μητέρα», φέρεται να είπε κατά την απολογία της, με εισαγγελέα και ανακρίτρια να την αφήνουν ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.


Θεσσαλονίκη: Παραδέχθηκε η 26χρονη την παρανομία της πράξεως της

Ο δικηγόρος της, Κυριάκος Καντηλίδης δήλωσε πως η εντολέας του «παραδέχτηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι γνώριζε ότι είναι παράνομη, αλλά εκείνη τη στιγμή το ηθικό δίλημμα ως μητέρα και βλέποντας κάποια ευρήματα την ανάγκασαν να προβεί δυο φορές στην πράξη της ηχογράφησης».

Σημειώνεται ότι μετά από απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, ο πατέρας είχε δικαίωμα επικοινωνίας με το παιδί μόνο δυο μέρες τον μήνα, με διάρκεια έξι ωρών.