«Λειτούργησα ως μητέρα, για να προστατεύσω το παιδί μου» δηλώνει η 26χρονη μητέρα από την Θεσσαλονίκη, που έκρυψε κοριό στο λούτρινο κουκλάκι του παιδιού της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, η 26χρονη μητέρα από την Θεσσαλονίκη σκέφτηκε ότι αν κρύψει μέσα σε αυτό μία καταγραφική συσκευή ήχου δεν θα το καταλάβει κανείς και πάνω απ’ όλα θα καταφέρει με αυτό να ακούει τι λέει και τι κάνει ο πρώην άντρα της κάθε φορά που εκείνος έπαιρνε το μωρό σπίτι του. Ο δικηγόρος της μητέρας δήλωσε: «Πρόκειται για ένα usb το οποίο τοποθετήθηκε σε ένα μικρό αρκουδάκι. Αυτό μόνο κατέγραφε τη φωνή. Το είχε αγκαλιά το κοριτσάκι]. 

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η 26χρονη που έβαλε κοριό σε λούτρινο για να ακούει τον πρώην της - "Το έκανα για το παιδί μου"

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πρώην σύζυγος

Ο πατέρας του 2χρονου κοριτσιού είδε κάτι περίεργο. Όταν ψηλάφησε το λούτρινο παιχνίδι ανακάλυψε τι κρυβόταν από μέσα.

 «Υπάρχουν πάρα πολλά παρακλάδια στην υπόθεση. Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα. Θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Δεν είναι ακόμα ώρα να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της 26χρονης.

Το κατήγγειλε άμεσα στην αστυνομία και έτσι 26χρονη μητέρα του παιδιού συνελήφθη. Αποκλειστικά στο LIVE NEWS η ίδια θα πει πως το έκανε μόνο για να προστατεύσει την κόρη της.

«Το έκανα για το παιδί μου» ισχυρίζεται η μητέρα

«Το έκανα για να προστατεύσω το παιδί μου. Είχα ευρήματα κακώσεων για τα οποία υπήρχαν αποδείξεις. Αντιλήφθηκα τις πράξεις μου αλλά λειτούργησα ως μητέρα για να προστατεύσω την κόρη μου».

Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού είπε σε εισαγγελέα και ανακριτή πως είχε στοιχεία κακοποίησης του παιδιού της. Έβαλε κοριό, όχι για να κρυφακούσει τον πρώην σύζυγό της, αλλά για να προστατεύσει το παιδί της, σύμφωνα με την ίδια.

 «Απέδειξε ότι είχε βάσιμους λόγους να προβεί στην πράξη της την οποία εξαρχής παραδέχθηκε», επισήμανε ο δικηγόρος της μητέρας.

Η 26χρονη μητέρα είχε ζητήσει μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα από τον πρώην άντρα της. Μετά από την… κατασκοπεία με το αρκουδάκι αφέθηκε τελικά ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας

O Κυριάκος Καντηλίδης, δικηγόρος της κατηγορούμενης, μίλησε στο LIVE NEWS.

 «Υπάρχει ένα ιστορικό στην όλη υπόθεση. Έχει καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τον πρώην σύντροφό της. Τον έχει καταγγείλει για απειλή και εξύβριση αλλά η υπόθεση δεν έχει εξεταστεί. Μετά την έκδοση των ασφαλιστικών μέτρων υπήρχε το δικαίωμα της επικοινωνίας αλλά του δόθηκε μόνο για 2 φορές το μήνα, για έξι ώρες χωρίς διανυκτέρευση.  Τρεις φορές που πήρε το παιδί τον Οκτώβριο είδε κάποιες κακώσεις και όταν τον ρώτησε τι είναι αυτά δεν απαντούσε. Αποφάσισε να το κάνει αυτό γιατί ήθελε να δει τι συμβαίνει. Το υλικό παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια».