Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που -όπως όλα δείχνουν- εξελίσσεται σε υπόθεση δολοφονίας. Η σορός του 31χρονου, που βρέθηκε την Δευτέρα (22/01) σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας, φαίνεται πως «ξεκλείδωσε» πολλά στοιχεία της υπόθεσης.

Η σορός του Μπάμπη, όπως προκύπτει, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα, φέρει πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβεβαιώθηκε ότι η σορός, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ζητήθηκε να ληφθεί DNA και από τον κρεοπώλη για να γίνει αντιπαραβολή με ενδεχόμενα ευρήματα.

Στο μεταξύ, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες ο κρεοπώλης έλεγε συνεχώς πως δε θυμάται τίποτα από το επίμαχο διάστημα της δολοφονίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, ξαφνικά… θυμήθηκε! Φέρεται να είπε να είπε στην ανακρίτρια ότι για 40 λεπτά έκανε «βόλτα» με τον Μπάμπη. «Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και τα είχα επιστρέψει… Κάναμε βόλτες. Δε θυμάμαι το λόγο… Μου είπε ότι κάπου τον περίμενε κάποιος. Εκεί τον άφησα, στη διασταύρωση των ΤΕΙ», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA.

Επίσης, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος συνεχίζονται, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση. Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.