Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον 43χρονο Σάκη Νικολάου συγγενείς και φίλοι χθες το μεσημέρι στο νεκροταφείο του χωριού Λουκίσια της Εύβοιας, με την απαρηγόρητη σύζυγό του να παραμένει σε κατάσταση σοκ, αφού με τα ίδια της τα μάτια είδε την 39χρονη Π.Ρ. να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον άνδρα της.

Η κατηγορούμενη σήμερα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή και να αποκαλύψει ποιο ήταν το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας στη Χαλκίδα. Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη, το περασμένο Σάββατο, μαχαίρωσε με δεκάδες μαχαιριές τον 43χρονο ξυλουργό, έξω από το σπίτι του, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο, όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας της, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν στο έγκλημα.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στη Χαλκίδα: Τι πρόκειται να ισχυριστεί η 39χρονη στον ανακριτή


Έγκλημα στη Χαλκίδα: "Φίλε, πρόσεξε τη γυναίκα σου" - Η προειδοποίηση του ξυλουργού στον άντρα της 39χρονης

«Παρακολουθείται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια σε εβδομαδιαία βάση από ειδικό ψυχίατρο», ανέφερε σε δηλώσεις του χθες ο συνήγορός της, μετά το περιστατικό που φέρεται να συνέβη το 2021, όταν άρχισε να παρενοχλεί τον 43χρονο.

Ο άτυχος Σάκης Νικολάου τότε είχε μιλήσει με τον σύζυγό της, με τον οποίο ήταν παιδικοί φίλοι, μιας και μεγάλωσαν στο ίδιο χωριό, και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε καταγγελία αφού ο σύζυγος της 39χρονος δράστιδος του είπε πως θα φροντίσει να λάβει την απαραίτητη φροντίδα από τους ειδικούς. Πράγματι, όπως αποκαλύπτουν στις καταθέσεις τους τόσο η σύζυγος του ξυλουργού όσο και ο άνδρας της 39χρονης, τα πράγματα ηρέμησαν για αρκετό καιρό. Μόνο που η κατάσταση άρχισε πάλι να ξεφεύγει…

Η 39χρονη απειλούσε τον 43χρονο ξυλουργό πως «εάν δεν είναι μαζί, δεν θα είναι με καμία άλλη γυναίκα», λόγια που κανείς δεν πίστευε πως θα την οδηγούσαν στο έγκλημα.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στη Χαλκίδα – Βίντεο ντοκουμέντα: Όταν η 39χρονη φόρεσε μαύρα στο γάμο του θύματος


Σπαραγμός στην κηδεία του ξυλουργού - Απαρηγόρητη η σύζυγος 

Απαρηγόρητη η σύζυγος του Σάκη Νικολάου και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Λουκίσια τον άνθρωπό τους, μην μπορώντας να πιστέψουν πως έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Όπως μάλιστα αποκάλυψε χθες σε δηλώσεις του ο αδερφός του θύματος, «ακόμη δεν το έχουμε πει στη μητέρα μου, θα δούμε πώς θα της το πούμε, διότι είναι μεγάλη σε ηλικία και ακόμη δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω τι συνέβη τελικά, όμως ξέρω να σας πω ότι ο αδελφός μου δεν είχε σχέση με αυτή τη γυναίκα. Γνωρίζω όλες τις σχέσεις του αδελφού μου, είχαμε άριστη επικοινωνία. Με αυτή τη γυναίκα δεν είχε τίποτε».