Η διεισδυτική ματιά του Θανάση Κατερινόπουλου αποκαλύπτει πιθανές πτυχές της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, οι οποίες σοκάρουν.

Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., προσπαθώντας να ζυγίσει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα γύρω από το μυστήριο του χαμού του 31χρονου, εξύφανε ένα σενάριο σχετικά με το παρασκήνιο που οδήγησε ένα νέο άνθρωπο στο θάνατο.

«Θεωρώ δύσκολο να δρούσε ο κρεοπώλης μόνος του» σχολίασε στο Mega, συνεκτιμώντας πως στο όχημα του 50χρονου Μ.Ρ. βρέθηκε μεν DNA του αδικοχαμένου Μπάμπη, όμως μόνο στη θέση του συνοδηγού και χωρίς να προκύπτει αίμα.

Συνεχίζοντας το συλλογισμό του, ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε πως θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να έχει στηθεί ενέδρα στο σημείο. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο κρεοπώλης «αρνείται να μιλήσει υπό το φόβο -ενδεχομένως- να μην πάθει το ίδιο».

Διαβάστε ακόμαΜεσολόγγι: Τα ερωτήματα για το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη και τα σενάρια αρχαιοκαπηλίας

Μεσολόγγι: Η πιθανότητα δράσης κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας και οι άλλοι δύο μυστηριώδεις θάνατοι 

Αυτός ο συλλογισμός τον οδήγησε να περιγράψει την πιθανότητα ύπαρξης κυκλώματος πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη. Τονίζει, δηλαδή, πως είναι πιθανό ο κρεοπώλης να οδήγησε στο σημείο τον Μπάμπη προκειμένου να τον σκοτώσουν άλλοι. Μάλιστα, στάθηκε στην πιθανότητα δράσης κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, κάνοντας αναφορά σε δύο μυστηριώδεις θανάτους που είχαν προκύψει στο παρελθόν.

Ήταν, άλλωστε, το 2016 όταν πρώτος ο 57χρονος Κώστας Ζαχαρής και δεύτερος ο Βασίλης Δημαράς βρέθηκαν ουσιαστικά πνιγμένοι με διαφορά λίγων μηνών, γύρω στα 30 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος. Τότε είχε αναπτυχθεί έντονα το σενάριο της αρχαιοκαπηλίας, με δεδομένο πως στην περιοχή υπάρχουν δύο ανεκμετάλλευτοι αρχαιολογικοί χώροι.